Vill du bli en av oss?

Lönekonsult

WAKERS är ett modernt familjeägt redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har i över 30 år hjälpt tusentals företag och dess ägare med redovisning/lön samt företagsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Företagsledningen och flera av våra medarbetare är auktoriserade konsulter genom SRF. Idag sysselsätter verksamheten 35 personer. Vår övergripande målsättning är att åstadkomma högsta möjliga kundvärde genom att utföra en kostnadseffektiv produktion och leverera högkvalitativ ekonomisk service och information. Vi strävar efter att bli en av de betydande redovisnings/lönebyråerna i Stockholm och nu söker vi förstärkning till vårt kontor i City. Mer information om företaget finns på www.wakers.se

Lönekonsult Är du i början av din karriär och har ett starkt intresse av att utvecklas vidare inom löneadministration och redovisning? Dina arbetsuppgifter kommer såklart att handla om allt inom modern löneadministration och konsultering. Våra kunder är av varierande storlek och verkar i många olika branscher. Det här är en tjänst för dig som verkligen vill utvecklas och som uppskattar trivsel och arbetsglädje samt anställning hos ett stabilt och framgångsrikt företag som satsar för framtiden.

Vi söker dig som redan visat framfötterna i en liknande tjänst. Du har en relevant utbildning och några års praktisk erfarenhet. Du har talang för yrket och det är den här typen av arbete du brinner för. Nu är du sugen på att ta nästa steg i karriären. Kanske har du jobbat som löneassistent eller junior lönekonsult hos ett bemanningsföretag eller lönebyrå, men är senior i praktiken och inte riktigt fått chansen att visa det? Oavsett vilken bakgrund du har så är din ambition att bli så kunnig som möjligt och att få visa vad du verkligen går för.

Om du är en ambitiös person som vill göra skillnad så finns här stora utvecklingsmöjligheter och du kommer sannolikt att trivas mycket bra bland våra glada, positiva och kompetenta medarbetare. Vi vill att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta dig och ge dig utökat ansvar i takt med din utveckling och företagets behov. Kanske blir du hos oss en Auktoriserad Lönekonsult med eget kundansvar fortare än någon anar?

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Berätta gärna i din CV eller personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare arbeten och även vad du vill lära dig mer om. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

Junior Redovisningsassistent/Receptionist

WAKERS är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har i över 30 år hjälpt tusentals företag och dess ägare med redovisning/lön samt företagsekonomisk och skatterelaterad rådgivning. Företagsledningen och flera av våra medarbetare är auktoriserade konsulter genom SRF. Idag sysselsätter verksamheten 35 personer. Vår övergripande målsättning är att åstadkomma högsta möjliga kundvärde genom att utföra en kostnadseffektiv produktion och leverera högkvalitativ ekonomisk service och information. Vi strävar efter att bli en av de betydande redovisnings/lönebyråerna i Stockholm och nu söker vi förstärkning till vårt kontor i City. Mer information om företaget finns på www.wakers.se

Junior Redovisningsassistent/Receptionist Vi söker dig som är i början av din karriär och har ett starkt intresse av att lära dig mer om redovisning och kundservice.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att handla om arbete med digitala leverantörsfakturor och betalningsfiler. Vi är i en förändringsfas med att helt digitalisera våra kunders bokföring samt automatisera en del rutiner och tanken är att du kommer att få ett stort ansvar för denna process. I övrigt kommer du att assistera våra konsulter med löpande redovisning samt en del övriga administrativa uppgifter. Ca 30% av tiden kommer du att ansvara för vår reception vilket innebär att du tar emot besökare och inkommande telefonsamtal samt sköter interna uppföljningar och statistik m.m.

Din bakgrund är troligtvis ekonomisk gymnasieutbildning samt något eller några års yrkeserfarenhet som ekonomiassistent av något slag där du arbetat med kund- och leverantörsreskontra. Viktigast är dock ditt brinnande intresse, servicekänslan samt viljan att utvecklas.

Om du är en produktiv person som vill göra skillnad så finns här stora utvecklingsmöjligheter och du kommer sannolikt att trivas mycket bra bland våra glada, positiva och kompetenta medarbetare. Vi vill att du ska blomstra och utvecklas hos oss och vi kommer att supporta dig och ge dig utökat ansvar i takt med din utveckling och företagets behov. Kanske blir du en dag en fullfjädrad redovisningskonsult med eget kundansvar?

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan till vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

Om att jobba hos oss på Wakers

Hos oss kan yrkeskarriären liknas vid en trappa. Som nyanställd är du ofta på första nivån där du måste lära dig rutiner och arbetssätt. I nästa steg arbetar du självständigt och planerar uppdragen tillsammans med arbetskamrater och kunder. På tredje nivån är du kundansvarig vilket betyder att du ansvarar för både kvalitet och rapportering.

Vi har sett att detta är ett bra sätt att stötta medarbetarna i att lära sig, vilja utvecklas och till slut bli duktiga konsulter. På Wakers tror vi att engagemang, servicevilja och egna personliga mål är det viktigaste för att en byrå som vår ska vara en bra arbetsplats och få nöjda kunder.

Känner du att du passar in i vårt team, så tveka inte att kontakta oss. Vi söker ständigt efter nya talanger och medarbetare. Skriv ett mail där du berättar om dig själv och vad du skulle vilja jobba med hos oss.

Skicka mailet till: christina@wakers.se

Spontanansökan till oss på Wakers

Vi som arbetar på Wakers är intresserade av medarbetare som förstår vad engagemang och servicevilja kan betyda för en byrå med Wakers ambitioner och starka särdrag. Känner du att du passar in i vårt team efter att ha bekantat dig med oss via hemsidan, så tveka inte att kontakta oss. Skriv ett mail där du berättar om dig själv och vad du skulle vilja jobba med hos oss.

Hör av dig till: christina@wakers.se

Praktikplats

Är du praktikant som går YH-utbildning för att bli redovisningskonsult eller lönekonsult och har siktet inställt på att praktisera på en redovisningsbyrå i stark utveckling! En nyfiken problemlösare med eget driv. Du är ärlig, strukturerad och engagerad. Du brinner för att göra livet lättare för företagare.

Hör av dig till:christina@wakers.se